Webshop

In september 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘by Jill’ en mijn webshop. By Jill is eigenlijk alles wat met mij te maken heeft. De kleding en producten van by Jill zijn allemaal ontworpen en bedacht door mijzelf. Ik hou ontzettend van navy in combinatie met roze, dat zijn dan ook vaak de uitgangskleuren in mijn collectie. Maar uiteraard gaan we in de toekomst natuurlijk wat experimenteren met ook andere kleuren die bij ‘by Jill’ passen.

Inmiddels heb ik met by Jill al een mooi assortiment van kleding en producten samen weten te stellen waardoor we veel enthousiaste gebruikers en dragers hebben! Tag ons zeker ook op Instagram in een foto met jouw by Jill aankoop.

Op mijn producten staan veelal inspirerende hashtags. Deze hashtags bestaan uit woorden, uitspraken, quotes en gezegdes waar ik voor sta. De producten passen perfect bij degene die ik hiermee kan inspireren en een steuntje in de rug kan geven. Dit kan zijn tijdens de training van je paard, of gewoon in het dagelijks leven.

In januari 2019 is mijn gloednieuwe collectie uitgekomen en daarmee ook meteen een hele gave droom; By Jill gaat naar de winkels! Vanaf maart 2019 is de collectie van By Jill in verschillende winkels in Nederland en België te koop, zodat je ook even kan passen en voelen voor je aankoop doet. Hier ben ik natuurlijk apetrots op!

Ten slotte worden al mijn producten door mij persoonlijk in ‘by Jill’ stijl verstuurd met o.a. een geschreven kaartje! Heel leuk dus ook om cadeau te geven!

Liefs Jill