Staldag organiseren

1 jaar geleden

Staldag organiseren

Is het bij jullie ook zo gezellig op stal? Of kunnen jullie juist wel een activiteit gebruiken om elkaar beter te leren kennen? Hoog tijd om een activiteit te organiseren op stal!

· WORKSHOPPEN ·

Een activiteit zonder paarden, ja echt… Ook dat kan leuk zijn. Ga samen aan de slag en maak een frontriem of zadelsieraad. Een workshop voor de échte creatievelingen en je hebt er nog lang plezier van!

· CLINIC ·

Organiseer een clinic in een discipline die jullie samen beoefenen. Of juist niet! Een discipline waar jullie nog niet zo ervaren in zijn kan ook heel uitdagend zijn (en voor het nodige plezier zorgen…), zoals een vrijheidsdressuur- of TREC- clinic.

· MASTERCLASS ·

Iedereen vindt het interessant om nieuwe kennis op te doen, van je instructeur, hoefsmid, dierenarts of andere deskundigen. Vraag een van die personen eens om een masterclass bij jou op stal te geven! Een instructeur zou een gefilmde proef of jullie zelf ingestuurde trainingsfilmpjes kunnen bespreken, de dierenarts een EHBO-cursus, een masseur informatie over spier- opbouw en fitheid. Verzin het maar!

· BUITENRIT ·

Het wordt weer voorjaar! Dat betekent dat we weer kilometers gaan maken buiten de bak. Ga er samen op uit en organiseer een buitenrit voor iedereen op stal. Ligt er op jullie route een stopplek? Dan kunnen jullie onderweg ook nog tijd maken voor een korte lunch of borrel die je vooraf samen maakt.

Tip! Misschien is een van je andere stalgenoten zo lief om de lunch naar de stopplek toe te brengen zodat je bij de paarden kan blijven tijdens de stop!

Welke activiteiten organiseren jullie op stal?