Quality time voor jou en je paard!

1 jaar geleden

Quality time voor jou en je paard!

Training, les, wedstrijd, een clinic, een goed gevulde agenda is hét kenmerk van een fanatieke ruiter! Om jezelf, en je paard happy te houden is het daarom nog belangrijker om naast het drukke schema genoeg tijd in te bouwen voor rust en ontspanning. De rustdag van je paard is het perfecte moment om je paard eens even heerlijk in de watten te leggen!

· GROOMBEURT ·

Een uitgebreide groombeurt kan de perfecte beloning zijn voor je paard en om te genieten van een momentje quality time samen. (Daarbij vergeten we maar even de gedachte dat je daarna zelf een wandelende stofwolk bent…)

MUSTHAVES voor de perfecte groombeurt!

POETS- & MASSAGEHANDSCHOEN, kies voor een poetshandschoen met scrub- en massagenopjes die de bloedsomloop stimuleren. De nopjes nemen ook meteen de losse haren mee. Je schudt ze daarna eenvoudig van de handschoen af!

TOILETTEERSCHAAR, handig voor het knippen en bijwerken van staart, manen, oren en benen. Een echte toiletteerschaar heeft een stompe punt, extra veilig!

VERFRISSENDE SHAMPOO, voor een heerlijke wasbeurt! Je spoelt stof en zweet uit de vacht en als je voor een paardenshampoo gaat zal de geur zorgen voor een ontspannen ervaring voor je paard. Wil je nog meer effect van je wasbeurt? Er zijn ook shampoo’s speciaal ontwikkeld voor de spieren. Perfect voor na een intensieve trainingsdag!

GLANS- & ANTIKLITSPRAY, ontklitten, glans, herstellen, en er zitten nog veel meer voordelen aan een glans- en antiklitspray. Niet handig als je binnenkort moet knotten, de manen worden er namelijk glad van. Sla het dan over tot de volgende keer!

HOEFVET, voor de finishing touch zet je de hoeven strak in de lak. Niet alleen mooi, het draagt ook bij aan een goede hoefverzorging. Zo is je groomingbeurt helemaal af!

Wat zijn jouw favoriete producten om je paard te verzorgen?