Over Jill

Even voorstellen

Mijn naam is Jill Huijbregts en ik ben het gezicht achter www.byjill.eu. Ik ben geboren op 31-07-1993 en woon in Den Bosch met mijn vriend Stein en hondje MC.Fluffy. Ik bezit 3 paarden. EventZ-Zamacho Z (v. Rousseau) is een 15 jarige ruin waarmee ik momenteel Grand Prix start. Zamacho is als 3 jarige aangekocht door mijn ouders en ik heb hem zelf opgeleid van B tot en met de Grand Prix. Ik heb alles aan hem te danken en hij heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Naast Zamacho heb ik de 10 jarige EventZ-Enzos Armani (v. Tuschinski) waarmee ik ook Grand Prix start. Ook Enzos is als 3 jarige aangekocht. Mijn verwachting is dat Enzos een goede opvolger wordt van Zamacho. Als laatste is Kiss me Quick erbij gekomen in juli 2018. Kiss is een 4 jarige bruine ruin van Lord Leatherdale X Havidoff. Kiss is in eigendom van mijzelf en mijn vriend Stein.

In maart 2016 ben ik gestart met mijn YouTubekanaal ‘Jill Huijbregts Dressagevlog’ om de topsport meer te openen voor iedereen, jong en oud. Zo maak ik vlogs van internationale wedstrijden, geef ik trainings- en verzorgingstips etc. Ik hoop een inspiratie te zijn voor iedereen die graag met de paardensport bezig is.

Ik ben heel actief op social media! Wil je mij volgen? Klik dan op het gewenste social media icoontje rechts van deze pagina om naar mijn persoonlijke pagina te gaan!

Jill Topsportster

Op 6 jarige leeftijd ben ik begonnen met paardrijden op Manege Ad van Bladel in Drunen. Mijn moeder wilde eigenlijk helemaal niet dat ik naar de manege ging, maar ik ging toch stiekem met vriendinnetjes. Voor mijn verjaardag kreeg ik dan altijd een zelfgemaakte ‘tegoedbon’ voor de manege zodat ik extra lesjes mocht volgen. Dat waren voor mij de allermooiste cadeautjes!

Lees meer

Jill & YouTube

Ik ben mijn kanaal in maart 2016 begonnen omdat ik de topsport graag wilde openen voor liefhebbers van de paardensport, jong en oud en ze via mijn kanaal een kijkje in mijn leven te geven als internationaal grand prix amazone. Ik ben op dit idee gekomen, omdat ik zelf van het allerlaagste niveau kom met een onbeleerd paard. Ik wil mensen inspireren met mijn verhaal en ze motiveren het beste uit zichzelf en uit hun paard te halen op een paardvriendelijke manier.

Lees meer

by Jill

In september 2016 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ‘by Jill’ en mijn webshop. By Jill is eigenlijk alles wat met mij te maken heeft, zoals ook Team by Jill.  De kleding en producten van by Jill zijn allemaal ontworpen en bedacht door mijzelf. Ik hou ontzettend van navy in combinatie met roze, dat zijn dan ook vaak de uitgangskleuren in mijn collectie.

Lees meer

Mijn paarden

Onze familie is in het bezit van 3 paarden.

  • EventZ-Zamacho Z
  • EventZ-Enzos Armani
  • Kiss me Quick

Hier vind je alle info over de paarden.

Lees meer