Stappenplan voor retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Je kan daarom binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden je artikel geheel gratis retourneren.

Hoe werkt het retourneren?

Je kan je bestelling retourneren naar onderstaand adres:

By Jill

Mastebeek 11

5501 GE Veldhoven

Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken van de retourzending. Voeg een briefje bij het pakket voor ons als informatie (naam/ordernummer) en zorg dat de artikelen niet vrij in het pakket kunnen bewegen. Stuur vervolgens het pakket retour.

Wanneer je het pakket bij een PostNL service punt afgeeft, ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen beschadigd of incompleet, dan zullen wij hier kosten voor in rekening brengen. De kosten zijn gelijk aan de verkoopprijs van het artikel. Wanneer wij een incompleet artikel retour ontvangen, dan zullen de kosten de hoogte bedragen die wij moeten maken om het artikel weer compleet te maken.

Zodra wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij het bedrag middels dezelfde betaalmethode waarmee je hebt betaald terugbetalen.

Terug naar klantenservice