Het bos in!| Den Treek-Henschoten

1 jaar geleden

Het bos in!| Den Treek-Henschoten

De ultieme manier om je paard lekker fris te houden en ter afwisseling op je normale training, het bos in! Klaar voor een lekkere rit? Dit keer nemen we je mee naar Den Treek-Henschoten.      

Den Treek-Henschoten ligt op de overgang van de Utrechtste Heuvelrug naar de Gelderse Vallei. Het familielandgoed is een van de grootste particuliere landgoederen van Nederland. Het afwisselende gebied bestaat uit 2200 hectare(!) aan landbouw, bossen en heide. En natuurlijk het belangrijkst: maar liefst 62 kilometer aan ruiterpaden!

Om het rijden zo makkelijk mogelijk te maken kan je vooraf je route bepalen. Op de site van den Treek is een topografische kaart weergegeven met routenummers, die je in het bos terug kan vinden door middel van paaltjes waarop de nummers zijn weergegeven. Perfect, net als in je dressuurproef gewoon op de bordjes rijden! 

· Wil je graag in DEN TREEK-HENSCHOTEN rijden? In dit gebied moet je in het bezit zijn van een ruiterkaart. Deze zijn te krijgen voor een dag, week, of langere tijd. Bekijk alle informatie, en de ruiterroutekaart op de site: https://www.ruiterkaarten-dentreekhenschoten.nl/